dimarts, 7 de juny de 2011

Nou triomf des rock eivissenc: Quin delibat!

delibat 
m. [LC] Successió de moviments agitats. Els nens estaven tots suats, després de tant de delibat.
 Quin delibat! és el nou grup revelació del moment. Aquest grup, format al 2010 i amb un aire una mica indie, s'ha ajuntat per seguir renovant el que ja es coneix per rock eivissenc. Ara bé, aquests músics duen tocant junts des del 2006 amb Rock garage.  Hi ha que dir que amb tota la moguda de Ressonadors, Projecte mut, Pota lait, 4 de copes, i algun altre grup que per manca de professionalitat m'estigui deixant, el pop rock a les Pitiüses no hi ha qui l'aturi.

Just ahir va sortir a la venda el seu primer disc Quin delibat! És possible comprar-lo a través de la seua pàgina web i col·laborar, d'aquesta manera, amb el foment de la cultura pròpia i amb les iniciatives de joves músics que a poc a poc van creant una ·II· època daurada a les Pitiüses. També és possible escoltar-los i tol·lar-los una mica a través del seu myspace/quindelibat i des de la seua pàgina web.

Amb en Jordi Cardona de cantant, en Luis Escriche i en Joan Torres Ripoll de guitarristes, en Jaume Alberti al baix i en Joan Torres Cejudo a la bateria, aquest estiu fer delibat és cosa assegurada!