dissabte, 28 de maig de 2011

Pomplamoose
Fa dos o tres dies en Néstor, un company de pis i amic, m'ensenyà un dels molts vídeos que Pomplamoose, un grup indie nordamericà, té penjats a la xarxa. Des d'aquell dia que no puc deixar d'escoltar-los. Ignor si és per la frescor de la seua música, si és per les melodies desenfadades que tenen les cançons que decideixen versionar -han versionat a Beyoncé, Lady Gaga, la mítica cançó de Mrs. Robinson, etc.- o si serà la cara angelical de na Nataly Dawn, la cantant del grup. Si us he de ser franc crec que es tracta una mica de tot això mesclat amb aquelles pinzellades de frikisme simpàtic que desprenen els seus vídeos, cuidats fins a l'últim detall.
September
video
El que està clar és que ara que ve l'estiu l´única cosa amb la que pensam els universitaris, a part de cervesa fresca i passar l'infern dels exàmens, és en refrescar-nos a través de tots els sentits: i així com el tacte ens agraeix que facem el peix a la platja i el paladar ens engoloseix a prou com per voler begudes casi congelades a tothora, l'oïda em demana escoltar Pomplamoose perquè la calor quedi presa en els silencis que hi ha entre cançó i cançó. 
Mrs. Robinson
video
Angry Birds
video
TATXAN TATXAN! I a continuació el breu comentari filològic: XAN XAN XAAAAN!!!
Pomplamoose: [Etimologia] mot que deriva de la paraula francesa pamplemousse. Aranja o pomelo, en català.

1 comentari:

Paris ha dit...

M'ho he passat molt bé veient aquests videos. Són molt refrescants i a més demostren que amb pocs recursos es poden fer coses molt guapes.
Gràcies per fer-los conèixer!